Kitarakostuttimet

Boveda Small starter kit kitaran kostutin Näytä suurempana

Boveda Small starter kit kitaran kostutin

191512

Ei varastossa, kysy toimitusaika

Alkaen

33,50 €

sis. alv 24%

Tiedot

Boveda kostuttaa ja kuivattaa
Kaksisuuntainen kostutin pitää soittimesi kunnossa säällä kuin säällä! Bovedan kostuttimet pitävät soittimen kosteuden tasaisena oli ympäröivä ilma sitten kuivaa tai kosteaa. Kostuttimet kestävät pitkään, mutta aika-ajoin kostutuspussit pitää korvata tuoreilla. Boveda refill-pussit löydät täältä.
Kitaran kosteutus voi olla hieman mystistä, koska on erittäin vaikeaa sanoa missä kotelon kosteus milloinkin huitelee. Osmoosiin perustuva kostutin imee kosteutta kotelon ilman ollessa liian kostea ja päästää kosteutta ilman pästessä kuivaksi. Voit siis unohtaa soittimesi kostutuksen, kunhan muistat uusia kostutuspussit niiden kuivuessa. Todella kylminä talvina ilma kuivuu Suomessa pahasti ja pussit pitää mahdollisesti uusia useammin.
Paketti sisältää:
2kpl 70g Boveda kostutinpusseja
1kpl vuotosuojattuja kangassukkia, joihin kostutinpussit asetetaan
Myimme aiemmin erittäin suosittuja D'Addario Humidipak-kostuttimia, jotka Boveda valmisti D'Addariolle. Nyt näitä haluttuja kostuttimia saa siis taas Levytukulta!

Huomaathan, että ensimmäiset pussit saattavat kuivua melko nopeasti mikäli kotelosi on tehty puusta. Puinen kitarakotelo sisältää mitä luultavimmin enemmän puuta kuin soittimesi ja siinä tapauksessa kostutin pyrkii saamaan myös kotelon kosteuden kohdilleen.Arvostelut

Data sheet

Combinations

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Boveda Small starter kit kitaran kostutin

Boveda Small starter kit kitaran kostutin