Digipianot

Ale! Roland FP-10BK Näytä suurempana

Roland FP-10BK

42170_10

Varastossa

Alkaen

489,00 €

-13%

559,00 €

sis. alv 24%

Tiedot

Lyömätöntä toimivuutta, uskomaton hinta

Kun inspiroidut, istahda Rolandin maineikkaan FP-pianosarjan uusimman mallin, alkavan soittajan FP-10:n ääreen. Tämä edullinen piano on aina valmis soitettavaksi, mieltä rauhoittavan autenttinen tuntuma saavutetaan 88 koskettimen PHA-4 Standard-koskettimistolla, joka yhdistyy Rolandin eloisiin SuperNATURAL -pianoääniin ja soi pianon omista kaiuttimista tai kuulokkeista. Liikuteltavan, tilaa säästävän muotonsa ansiosta FP-10 on ihanteellinen instrumentti kotikäyttöön, olitpa sitten harjoittelemassa tekniikoita vierashuoneessa tai esiintymässä olohuoneessa. Plus, Bluetooth® -liitettävyyden sekä voimallisten ominaisuuksien ansiosta, joita ei muista tämän hintaluokan digitaalimalleista löydy, FP-10 on ihanteellinen kakkospiano kokeneemmille soittajille.


ilmeikkäällä PHA-4 -koskettimistolla


Pianon soitossa kyse on ennen kaikkea ilmaisusta FP-10:n PHA-4 Standard-koskettimisto antaa soitettavaksesi hienon akustisen pianon ilmeikkään soittotuntuman kaikkine nyansseineen. Soititpa lujaa tai hiljaa, Rolandin kosketuksen lukeva teknologia ottaa kaiken talteen. Korkean resoluution luenta ja uloslöysäys nopeisiin toistoihin takaavat, että PHA-4 -koskettimisto uskollisesti kääntää ääneksi pienimmätkin muutokset dynamiikassa ja soinnissa. Pikkutarkkuus tulee ilmi myös siitä, kuinka vasaran painot muuttuvat alarekisterin raskaammasta ylärekisterin kevyempään. Kosketa valkoista kosketinta ja vakuutut vallankumouksellisesta kosteutta imevästä materiaalista, joka luo uudelleen aidon norsunluun luonnollisen tekstuurin ja tuntuman - ja ilmaisuvoimaisia pedaalitekniikoita, esimerkiksi puolipedalointia, varten riittää, kun kytket pianoon lisävaruste DP-10 -pedaalin.


Autenttinen sointi, joka saa aloittajan palaamaan ja inspiroi ammattilaisia


Muitakin instrumentteja löytyy FP-10:n hintaluokasta - mutta yhdenkään sointi ei ole samassa luokassa. Rolandin SuperNATURAL-ääniyksikkö tuottaa autenttisen pianoäänen, joka tuntuu ilmeikkäältä ja elävältä, olitpa sitten alkava soittaja perustekniikoiden parissa tai kokenut soittaja, joka vaatii yksityiskohtaista artikulaatiota ja vastetta. Dynaaminen pianosoundi täyttää huoneesi tehokkaiden omien kaiuttimien voimalla - tai kuulokkeista, joiden ansiosta voit nauttia soitosta kellon ympäri.Anna kipinä musikaaliselle luovuudellesi soittimen omilla soundeilla, harjoitusominaisuuksilla ja sovelluksilla


Moderneja digitaalisia ominaisuuksia pullollaan oleva FP-10 tekee soittosessioistasi hauskoja ja tuottoisia. Voit olla luova missä tahansa musiikkityylissä mukana olevilla soundeilla kuten urut, sähköpianot ja jouset. Parannat ajoituksiasi metronomilla ja opit nopeammin Twin Piano-tilassa, jossa oppija ja opettaja istuvat vierekkäin soittaen samoista oktaavialoista. Lisäksi Bluetooth- ja MIDI-liitännät antavat mahdollisuuden kytkeytyä audio-ohjelmiin ja sovelluksiin Applen GarageBandista Rolandin Piano Partner 2:een.

*Rytmitoiminto ei ole käytettävissä Piano Partner 2:ssa.Pienikokoisin 88 koskettimen digitaalipiano luokassaan


Haluaisit täysikokoisen 88 koskettimen pianon - mutta Sinulla ei ole tilaa perinteiselle kabinetille kotonasi. Roland FP-10 on vastaus. Pienikokoisimpana 88 koskettimen digitaalipianona luokassaan FP-10:n 1284 x 258mm:n (leveys x syvyys) mitat antavat mahdollisuuden sijoittaa instrumentin minne vain - ja liikutella sitä helposti edellytysten muuttuessa. Vieläkin parempaa joustavuutta liikkeellä ollessasi saat, kun käytät liikuteltavaa KS-12 koskettimistotelinettä - autenttisen pianomuodon sekä suuren vakauden saavutat puolestaan KSCFP-10 -telineellä.

Rekisteröimällä pianosi saat nyt käyttöösi 3kk ilmaiset pianotunnit Skoove- palvelun kautta. Käytössäsi satoja kappaleita sekä interaktiivisia kursseja.

Arvostelut

Data sheet

Combinations

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Roland FP-10BK

Roland FP-10BK