Digipianot

Roland GP3-PE Digital Grand , UUTUUS !!

GP3_PE

Varastossa

Alkaen

4 099,00 €

sis. alv 24%

Tiedot

GP-3 Digitaalipiano

Matalan profiilin pieneen tilaan mahtuva flyygeli, elegantit yksityiskohdat sekä ensiluokkaiset Roland-pianoteknologiat.
GP-3 on arvostetun GP-sarjan kompaktein ja edullisin flyygeli. Ainutlaatuinen matalan profiilin muotoilu sekä ensiluokkainen pianosointi kaunistavat minkä tahansa olohuoneen. Rolandin modernit ominaisuudet sekä edut on hyödynnetty joka puolella orgaanisesta piano-äänilähteestä ja herkästä vasarakoskettimistosta käteviin ominaisuuksiin kuten äänittäminen sisäiseen muistiin, Bluetooth audio/MIDI-liitettävyys sekä monipuolinen integraatio Roland Piano-sovelluksen kanssa. Jos olet aina halunnut flyygelin, mutta tilan tai budetin vuoksi joutunut olemaan ilman, GP-3 tekee unelmistasi totta.
Perusominaisuudet
•\tKompakti flyygeli, vähemmän tilaa vievä matala profiili sekä maltillinen syvyys (698 mm) ahtaampiin tiloihin.
•\tElegantti kiiltävä musta viimeistely sekä hienosti muotoiltuja yksityiskohtia
•\tEnsiluokkaiset Roland-teknologiat yhdistyvät tuottaen täydellisen pianokokemuksen
•\tEdistyneen Roland-äänilähteen tuottama poikkeuksellinen pianosoundi sekä vaste
•\tAutenttinen flyygelikosketus 88 koskettimen koskettimistolla, jossa vasarat, uloslöysäys sekä Ivory Feel-materiaalit
•\tKaiku-, vaimennus- ja sostenutopedaalit monipuoliseen soittoon, puolipedalointimahdollisuus
•\tErityissuunniteltu stereoäänentoistojärjestelmä tuottaa immersiivisen äänen
•\tKytke älypuhelin tai tabletti Bluetoothilla ja soita suosikkikappaleittesi mukana ja käytä MIDI-musiikkisovelluksia
•\tOhjaa GP-3:n toimintoja, tutustu oppitunteihin, saat nämä ja paljon muuta Roland Piano -sovelluksella
•\tMetronomi, oman soiton äänitysvalmius sekä kaksi kuulokeliitintä päivittäiseen harjoitteluun
•\tUSB-liitännät tietokoneille sekä flash-muisteille


Kompaktia eleganssia moderniin elämään
GP-3 on ilo silmälle, jossa perinteisen flyygelin ylellisyys yhdistyy ainoastaan modernissa digitaalisessa instrumentissa mahdolliseen virtaviivaiseen muotoiluun. Sen syvyys edestä taakse on ainoastaan 698 mm, näin se sopii helposti sinne, minne suuremmat pianot eivät mahdu. Upea musta kiiltävä viimeistely, klassiset muodot sekä hienot yksityiskohdat ilmentävät hienostuneisuutta ja suloa ja hoikka runko huokuu maltillista kokoa suurempaa läsnäoloa.
Täydellinen pianokokemus
GP-3:n elegantin ulkokuoren sisällä on monimuotoinen pianon ekosysteemi, joka on syntynyt Rolandin vuosikymmenien kehitystyön tuloksena. Jokainen elementti toimii yhdessä tuottaen täydellisen pianokokemuksen alkaen ääniyksiköstä, koskettimistosta ja pedaaleista ja päätyen erityisvalmisteiseen kaiutinjärjestelmään. Helpon äänenvoimakkuuden kontrollin, mobiililaitteisiin liitettävyyden ja muiden digitaalisten etujen ansiosta GP-3 sopii täydellisesti tämän päivän elämäntyyleihin.
Upea sointi ja kosketus
Rolandin kehittämä pianosounditeknologia toisintaa uskollisesti aidon akustisen flyygelin elävän vasteen ja kompleksiset sointivärit. Sitä tukevat 88 koskettimen koskettimisto, koskettimiston progressiivinen vasaratoiminto, uloslöysäys, Ivory Feel-materiaali sekä dynaamiset kiihdytyssensorit. Sormiesi alla on sama kosketus kuin konserttilaatuisessa akustisessa instrumentissa. Kaiku-, vaimennus- ja sostenuto-pedaalit täydentävät tämän kokemuksen, aidolla painotetulla tuntumalla sekä perinteisten puolipedaalitekniikoiden luennalla.
Immersiivinen sointi
GP-3:ssa on integroitu stereoäänijärjestelmä, joka on erityisesti viritetty huippuluokan soundille sekä matalan profiilin rungon muodot huomioon ottavalle maksimaaliselle projektiolle. Tehokas vahvistus sekä edistynyt sointiprosessointi tuottavat immersiivisen huoneen täyttävän kokemuksen soittajalle ja kuulijoille. Saat myös säädettyä kokonaissoinnin äänenväriä avaamalla kannen ja asettamalla sitä eri asentoihin–akustisen flyygelin tapaan.Langatonta kytkettävyyttä
Pianonautintoa on helppo kohottaa sisäistä Bluetoothia ja mobiililaitteita hyödyntäen. Striimaa kappaleita musiikkikirjastostasi pianon kaiutinjärjestelmään ja soita mukana tai järjestä taustamusiikkia rentoutuessasi tai juhlissa. Voit myös käyttää Bluetooth MIDI-ominaisuutta ja säveltää langattomasti GP-3:n herkkää painotettua koskettimistoa ja musiikkiohjelmaa hyödyntäen. USB-liitännät ovat käytössäsi tietokone- ja flash-muistikäyttöön, näin sinulla on enemmän tapoja hyödyntää luovuuttasi ja jakaa musiikkiesityksiäsi.
Roland Piano -sovellus
Roland Piano-sovellus laajentaa saumattomasti GP-3 -kokemusta kauko-ohjauksella älypuhelimesta tai tabletilta. Valitse soundeja, ohjaa metronomia ja käytä äänitystoimintoa soittosi arvioimiseen ja kuullaksesi, missä sinun tarvitsee parantaa. Selaa pianon sisäisten kappaleiden kirjastoa ja digitaalisia nuotteja, opi omaan tahtiisi. Motivoi oppimistasi oppimistoiminnoilla kuten aktiviteettiloki tavoitteineen, flash card -pelit, rytmiharjoitukset sekä One


Arvostelut

Data sheet

Combinations

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Roland GP3-PE Digital Grand , UUTUUS !!

Roland GP3-PE Digital Grand , UUTUUS !!