Audiointerfacet

Focusrite Scarlett 4i4  4th Gen Näytä suurempana

Focusrite Scarlett 4i4 4th Gen

4I4_4

Varastossa

Alkaen

299,00 €

sis. alv 24%

Tiedot

Scarlett -mikkietuaste — Erinomainen soundi mistä tahansa mikrofonista (myös hankalammat podcast-mikit) Solo:n laadukkaalla etuasteella.Hi-Z instrumenttitulo — Voit kytkeä kitaran tai basson suoraan äänikorttiin ja intrumenttisi sound hyvältä. Erinomainen tapa hyödyntää vahvistinsimulaatioita.

Valtava 120dB dynaamiikka — Scarlett Solo käyttää samoja muuntimia kuin Focusriten lippulaiva, Rednet, joka löytyy lukuisista korkealuokkaisista studioista ympäri maailman.

Air Mode — Nauhoita suuren studiomikserin soundilla. Voit lisätä yläpään preesenssiä ja harmoonista “fjongaa” lauluun ja instrumentteihin.
Dynaamiset Gain -valot — Oikean äänitystason säätö on erittäin helppoa säätimen ympärillä hehkuvalla värivalolla, joka kertoo heti oikean tason.
Kuulostaa hyvältä kaikkien kuulokkeiden kanssa— Tehokas, vartavasten tähän suunniteltu kuulokevahvistin itsenäisellä voimakkuussäädöllä takaa selkeän monitoroinnin ja kuuntelukokemuksen.

Loopback — Voit helposti pyöräyttää tietokoneen äänen takaisin softaan sampleja ja opetusvideoita varten.

Easy Start — Uskomattoman helppo asennus auttaa sinua pääsemään musiikkisi kimppuun minuuteissa.

Valtava valikoima softaa — Ableton Live Lite ja Avid Pro Tools Artist -nauhoitussoftat sekä Hitmaker Expansion -softapaketti sisältävät kaikki työkalut, joita tarvitset.

Focusrite Control 2 — Voit ohjata äänikorttiasi näppärästi PC- tai Mac -koneellasi.
3 vuoden takuu — On helppo antaa pitkä takuu, kun valmistuslaatuun voi luottaa.Scarlett Solo tekee kappaleidesi äänittämisestä ja julkaisemisesta helpompaa kuin koskaan. Erittäin laadukas mikrofonietuaste. Studioluokan konvertterit, jotka antavat ammattistudfioista tutun valtavan 120dB dynamiikan. Kokonainen biisinkirjoittajan työkalupakki sisältää mm. Pro Tools Artist, Ableton Live Lite ja Focusrite Hitmaker Expansion -softapaketti (Auto-Tune Access, Softube Marshall Silver Jubilee 2555, Native Instruments MASSIVE ym.). Air -toiminto mahdollistaa äänittämisen ison studiomikserin sävyllä. Solon erinomainen kuulokevahvistin takaa aina erinomaisen soundin omalla voimakkuussäädöllä. Todella nopea asennus ja 3 vuoden takuu varmistavat, että Scarlett on valmis musiikintekoon aina, kun sinäkin.
Biisinkirjoittajan studio
Liitä kitarasi Scarlett Solo:n hi-Z -intrumenttituloon ja tuntuu kuin soittaisit vahvistinta. Kytke mikkisi Solo:n mikkietuasteeseen ja se kuulostaa hyvältä samantien. Scarlett tuo Focusrite ammattimaisen äänenlaadun ulottuvillesi missä ikinä luotkaan musiikkiasi.

Löydä oma soundisi

Scarlett:in uudelleensuunniteltu Air -toiminto tuo laulusi ja instrumenttisi soundin pintaan lisäten siihen ison studiomikserin soundia. Voi hyvin olla, ettet halua enää ikinä äänittää ilman sitä.

Tasojen säätö on helppoa

Scarlett:in Gain -säätimen ympärillä oleva valokehä tekee oikean sisääntulotason säätämisestä todella nopeaa ja äänityksesi onnistuvat aina.
Tavoita jokainen yksityiskohta

192kHz, 24-bit -konvertterit ovat tuttuja Focusrite lippulaivamallista, RedNet:istä. Lukuisissa korkealuokkaisissa studioissa ympäri maailman käytetty soundi takaa musiikkisi jokaisen yksityiskohdan tallentuvan tarkasti ja luonnollisesti.

Kuuntelehan tätä

Vartavasten tähän suunniteltu kuulokevahvistin valtavalla dynamiikalla tarjoaa parhaan Scarlett -kuuntelun. Korkeaohmiset kuulokkeet kuuluvat kovempaa ja selkeämmin kuin aiemmin. Ja 4.sukupolven Solo:ssa on nyt erillinen voimakkuussäätö kuulokkeille ja monoreille, jotta voit säätää kuuntelun juuri haluamaksesi.

Loopback

Kaipaatko uusia sampleja? Tee omasi Loopback -toiminnolla. Voit ohjata stereosignaalin muista softistasi suoraan äänitysohjelmaasi Solo:n virtuaalisen sisääntulon kautta.

Se on oikeasti niin helppoa

Kytke laitteesi tietokoneeseesi kerro Focusrite Easy Start -työkalulle, motion haluat käyttää Scarlettiasi ja sinut ohjataan suoraan asennuksen läpi. Mukaan saat vielä hyviä vinkkejä äänitysten tekoon.

Kaikki, mitä tarvitset äänitykseen, miksaukseen ja masterointiin

Kun olet päässyt liikkeelle Pro Tools Artist tai Ableton Live Lite -äänityssoftalla Hitmaker Expansion -softabundle tarjoaa erinomaisen valikoiman studiotyökaluja alan suurimmilta valmistajilta. Luo maailmanluokan laulusoundi Antares® Auto-Tune® Access, Sonnox VoxDoubler ja Relab’s LX480 Essentials Reverb -plugareilla. Revittele kitaraasi Marshall®’s Silver Jubilee 2555 – vahvistinmallinnuksella. Kaipaatko rumpuja ? XLN Audio®’s Addictive Drums 2: Studio Rock Kit tarjoilee valmiita komppeja studioluokan rumpusetin soundeilla. Saako olla syntikka tai pianosoundeja ? Native Instrumentsin MASSIVE -syna ja XLN Audio® Addictive Keys -ovat palveluksessasi. Ja kun tulee miksauksen ja masteroinnin aika voit luottaa Focusrite erinomaisiin EQ,

joukkoon.


Arvostelut

Data sheet

Combinations

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Focusrite Scarlett 4i4  4th Gen

Focusrite Scarlett 4i4 4th Gen