Video/ Kamera/ Reporter

Alennettu hinta! Roland GO:LIVECAST Näytä suurempana

Roland GO:LIVECAST

611703

Varastossa

Alkaen

249,00 €

sis. alv 24%

Tiedot

Korkealuokkaisia tuotantoarvoja älypuhelimien livestriimauksiin

Vaikka live-sisällön striimaaminen älypuhelimella onkin helppoa, ammattimaisen vaikutelman aikaansaaminen on haastavampaa. Siksi tarvitsetkin GO:LIVECAST:in, yksinkertaisen ja edullisen tavan tuoda parempia tuotantoarvoja web-tuotantoihisi. Tämä hardware/sovellusyhdistelmä on täysin varusteltu striimausstudio, jolla voit miksata ääntä, näyttää otsikkoja, toistaa mediaa, trigata äänitehosteita ja enemmän - ilman tietokonetta tai hintavia A/V-laitteita. Pelkällä GO:LIVECAST-raudalla, sille tarkoitetulla sovelluksella sekä älypuhelimellasi saat rakennettua mukaansa tempaavia live web-lähetyksiä, jotka kisaavat tasaväkisesti edistyneimpien sosiaalista mediaa tekevien osaajien kanssa.


Plug-and-Play -kytkennät

GO:LIVECAST:in käyttö on nopeaa ja helppoa - kytke älypuhelimesi kiinni laitteeseen ja kuulokkeet kuulokeliitäntään äänen monitorointia varten SIsäänrakennettu mikki on valmiina laadukkaan äänen tallennukseen ja jos laulattaa, niin saat mukaan myös kaikua. Kytke ammattimikki XLR-liittimiin - laitteessa on myös stereolinjatulo, johon voit kytkeä kitaraetuasteen, syntikan, mikserin tai muun äänilähteen.


Lisää eri sisältöjä live-striimiin

GO:LIVECAST-sovelluksessa on helposti käytettäviä mediatyökaluja, joilla saat ykköslaadun tuotantoarvoja web-lähetyksiisi. Rakenna omia personoituja kirjastoja musiikille, äänitehosteille, valokuville ja videoille tai aloita valmiiksi asennetuilla sisällöillä. Muokattavia alku- ja lopputekstejä sekä otsikoita on myös käytettävissä, niillä parannat lopputulosta entisestään. Eri esitysten mediaelementtejä voidaan tallentaa Live Set:eihin, jotka ovat valmiina kun esitysaika koittaa.


Suora yhteys striimausalustoihin

GO:LIVECAST-sovellus kirjautuu Facebook Live-, Twitch-, YouTube- ja muiden suurten striimauspalveluiden tileillesi. Valitse vain alusta ja napauta ja olet valmis lähetykseen! Live-striimatessasi saat pidettyä silmällä katsojiesi kommentteja sovelluksen vierivästä ikkunasta.Pieni lähetysstudio sormenpäissäsi

GO:LIVECAST:in hardwaren yksinkertaisen, kustomoitavan ohjainjärjestyksen kautta saat ohjattua live-presentaatioitasi ja pysyttyä täysin yhteydessä yleisösi kanssa. Et tarvitse kuin napauttaa ja lähetys käynnistyy, musiikki soi, teksti näkyy, valokuvia ja videoita näytetään - tai vaikkapa aplodit kuuluvat shown lopussa! Säätimillä saat nopeasti kontrolloitua mikin ja median äänenvoimakkuutta, mikin mykistysnäppäin puolestaan pitää yskäisyt ja muut häiriöäänet poissa live-striimistä.


Ota kaikki irti älypuhelimen kamerasta

Valitse puhelimen etu- tai varsinainen kamera sovelluksesta käsin ja lisää ihosuodatin tarvittaessa näkymää pehmentämään. Maisema- tai muotokuvatila asetetaan automaattisesti puhelimen asennon mukaan, peilikuvatoiminnolla varmistat, että yleisösi näkee vasen/oikea-perspektiivit oikein. Saat otettua toisen älypuhelinkameran mukaan wifin kautta ja vaihdettua kamerakulmaa tai käytettyä jaettua kuvaruutua yhdellä napautuksella.

Arvostelut

Data sheet

Combinations

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Roland GO:LIVECAST

Roland GO:LIVECAST