Basaripedaalit

Ale! Tama Dyna-Sync Single pedaali Näytä suurempana

Tama Dyna-Sync Single pedaali

HPDS1

Ei varastossa, kysy toimitusaika

Alkaen

309,00 €

-18%

375,00 €

sis. alv 24%

Tiedot

Tama Dyna Sync Single HPDS1 rumpupedaali
Suoravetopedaalit ovat aina olleet yhden tempun laitteita. Niiden nopeus ja herkkyys on sovitettu äärimetallin tarpeisiin. Taman Dyna Sync-pedaalit poistavat nämä kiinteiksi luullut esteet. Dynaaminen-sana nimessä viittaa mahdollisuuteen säätää pedaalin tuntumaa kohti perinteistä, aina ihan ketjupedaalin tontille. Voimanvälitys ja sen kulmat on mietitty siten, että myös perinteisellä (hitaammalla) tempolla pedaalin saa halutessaan tuottamaan selkeästi peruspedaaleja ennemmän voimaa. Dyna-Sync onkin ensimmäinen suoravetopedaali, joka sopii kaikkiin soittotekniikoihin ja tyylilajeihin. Säätäminen on tehty erittäin helpoksi ja intuitiiviseksi.

Lisäksi pedaali on ahdettu täyteen Taman teknisiä innovaatioita, joiden ansiosta Dyna-Syncin käyttö on yksinkertaisesti hauskaa. Dual Linkage
Taman suunnittelema kaksipuolinen vetopala muuttaa jalkion pyöreän liikkeen energiaksi tehokkaammin kuin mikään muu pedaali. Suoraveto on todellista suoravetoa ja se tuntuu heti reaktionopeudessa ja voimassa.
Slidable Cam
Suoravetopalan yläosaa pystyy liikuttamaan eteen ja taakse. Säätö on portaaton ja vaikuttaa vetopalan kääntymissäteeseen. Vaikka säätöalue näyttää pieneltä sillä on oleellinen ja erittäin iso vaikutus pedaalin tuntumaan. Isompi kääntymissäde tekee jalkion ja nuijan liikkeestä lineaarisempaa. Tuntumasta tulee erityisen herkkä ja tarkka. Pienempi kääntymissäde korostaa dynaamisuutta ja tuntuma liukuu asteittain ketjupedaalien alueelle. Liukuvan vetopalan ansiosta ei tarvitse tyytyä tehdasasetuksiin. Erilaiset musiikkigenret ja soittotyylit vaativat yleensä täysin erilaiset pedaalit. Dyna Syncin kanssa tätä asiaa ei enää tarvitse pohtia.
Jalkion kulman säätö
Dyna-Syncin jalkion kulman säätöön Tama kehitti uuden, enemmän jalkion sisään upotetun nivelen. Näin kulmasäätö vaikuttaa enemmän kokonaisuuteen.
Sync-Coil
Sync-Coil on tuttu idea Taman Iron Cobra-sarjasta, mutta Sync-Coil on alkuperäistä Cobra-Coilia jäykempi. Jousi palauttaa pedaalin nopeammin lähtöasentoonsa. Tästä on iso etu, koska ilman Sync-Coilia pitäisi pedaalin vastusjousta kiristää. Sync-Coilin ansiosta ei tarvitse tehdä kompromissia nopeuden ja jäykkyyden suhteen.
Dyna Beater
Hieman kartiomainen muoto iskee kalvoon koko pinta-alaltaan ja sointi on selkeä.
Swivel Spring Tight
Yksi Taman hienoimpia uusia oivalluksia on patentoitu molemmista päistä kääntyvä vastusjousi. Jousen kulma muuttuu jalkion kulman mukana ja veto on tasainen joka asennossa. Jousen suora veto takaa tasaisemman vastuksen kuin missään muussa pedaalissa.
Speedo Ring
Laakeroitu jousen kiinnitys akseliin takaa kitkattoman ja sujuvan liikkeen.
Para Clamp-Pro II
Tama on aina loistanut hardware-puolella innovaatioidensa johdosta. Para Clamp on niitä pieniä juttuja, joiden takia jokapäiväinen pedaalin käyttö on hauskempaa ja helpompaa. Para Clampin rakenteen vuoksi pedaalin saa kiinni kaikkiin yleisimpiin ja moneen outoonkiin vanteeseen. Kumipinta suojaa vanteiden pintaa naarmuilta. Kiristysruuvi on sijoitettu kätevästi pedaalin sivuun, eikä sen alle.
Oiles-laakerointi
Oiles-laakereissa on vähemmän kitkaa, kuin perinteisissä laakereissa. Lisäksi laakerin pidike on päivitetty kaksiosaiseksi. Uusi rakenne minimoi sivuttaisliikkeen ja tuntuma on entistäkin vakaampi. •Tama HPDS1 Dyna-Sync Single
•Direct Drive, eli suoravetopedaali
•Dual Linkage vetopala takaa tasaisen voimanvälityksen
•Portaaton säätö voimalle ja tuntumalle
•Jalkion kulmasäätö
•Dyna Beater-nuija
•Sync Coil-palautusjousi
•Para Clamp Pro II-kiinnitys vanteeseen
•Swivel Spring Tight kääntyvä vastusjousen pidike(patentointu)
•Kuljetuslaukku mukana


Arvostelut

Data sheet

Combinations

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Tama Dyna-Sync Single pedaali

Tama Dyna-Sync Single pedaali